wtorek, 24 października 2017

Ta ballen med deg uansett hvor du går og drible så vanlig som den er ekte. Han går for å øve ballen på forskjellige overflater. Som bevis reagerer det annerledes på gresset enn på den kalde gårdsplassen. Hvis du kjenner bevegelsen av ballen på en overflate, vil du bli en fantastisk spiller.

Men vet hvor de nye spillerne, også i samlingen, når også opposisjonen. Du må vite hvem som er i den nære enden for å stjele ballen fra deg, hvor lenge du kan overleve, og hvem kan overleve i form av en sprett hvis du savner. Å spille på baksiden av spillet betyr å bli kjent med området rundt deg.

Hold alltid hodet mens du dribler. Hvor vil du være i form av et åpent lag hvis du ser på ballen. Du vil også se i leiligheten, hvilke typer forsvar av motstanderne når du ser ballen under dribling.

Vil du starte en drill som faktisk vil ta deg ut? Prøv å kaste to baller i slag! Han vil lære å mestre driblingen av begge hender, og vil overbygge muskler i skuldrene. Du kan ikke bruke øynene dine for den nåværende treningen, du vil lære å drible uten å observere i hjemmene dine.

For å endre håndtering av baller, bør du vurdere å fokusere på underarmer og hender. Håndleddsstroppene kan være sikker på å behandle ballen som om du drev mens du sov. Ikke klar over at du kan sette deg selv i en flat, vent på ballen, og fortsett å skyte. Du må leve for å være lett og endre retninger.

Hvis forsvareren din har forlatt beina til begynnelsen, vil din høyre hånddribbel ikke fungere. For å dekke dem, snu ballen til venstre og flytte høyre stolpe ut. Flytt til venstre flere ganger mens du går ned, men du vil være på den virkelige sjansen til å score.

Hvis du vil være en fantastisk hoppeskytter, er det å lære om den gode måten å vokse på, en av måtene å forbedre. Det er ekstremt viktig at steget ditt ikke går fra side til slutt. Når du begynner å drive pistolen, mister den prioritet i kurven. Hopping lett og jevnt ned vil øke konsistensen og konsistensen.

Prøv å ikke krysse ballen mye mer enn ca 18 fot. Når du går lenger, vil det være fint å få ballen stoppet av et annet system. Kortere passerer vil vanligvis være mer effektive, så prøv å skjule noen du passerer.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz