wtorek, 24 października 2017

Basketball tips du ikke finner andre steder

Hvis du kom hit for å lære basketball, har du kommet til rett sted. For å begynne å spille må du gå gjennom noen regler. Følgende tekst har gode oppskrifter for poenget med hva du skal se etter når du spiller basketball.

Når du dribler ballen, må du sørge for at du ringer med hodet. Hvis du planlegger et skudd, og mens du dribler, kan du ikke stole på de som står ved deg. At det samme gjelder for å stjele ballen fra deg.

For å vinne et frispark, må du huske å sikre at du bruker den mest hensiktsmessige tilnærmingen. Som du er i feil, har du ben på skulderbredden. Bruk begge hendene til å drible ballen. Bøy knærne og forestill deg en basketball når du er ferdig med skuddet ditt.

Fiske praksis fører ofte. Under klassene sørg for at du lærer å få sjeldne pass og interessante passerer. I oppvarmingsprosedyren vil ikke alle treffforsøk treffes nøyaktig hvor du vil. Du kan bygge resten av din verden for å beskytte hvordan du skal utføre ufullkomne bølgeformer.

Husk at basketballsko ikke er tilgjengelig ennå. Be om en handelskontroll eller studie for å finne ut hvor mange musikere eller måneder et godt par bør passe på for å måtte handle. Du må føle deg trygg på din sko mens du er på banen.

Når du er far til en liten og fremtidig basketballspiller, sørg for at treneren du stoler på, ikke er altfor besatt av det vinnende elementet. Men fordi det er motstykke til den tiltenkte, er det viktigere for sønnen eller datteren å være oppmerksom på omsorg og forsiktighet, og ikke gråte og true. Bli kjent med hver trener.

Når det oppstår skade under ballemusikk, vær ikke redd for smerte. Det er en ubehagelig sport, og det skjer ofte sår. Å forsøke å fortsette å spille, selv om du har ubehag, kan gjøre det dårlige vil bli svarte. Sørg for å snakke med legen din dersom du føler at det ikke blir noen skade.

Hvis du spiller i organisert basketball, følg det gjennomsnittlige antall feil i minuttet. Hvis du ikke er ung, og du ser mange minutter, vet du det i tilfelle. Du kan bli kalt til å kjempe for et øyeblikk eller å spille en gjentakende forsømmelse. Det eneste du vil gjøre er å bli redd, fordi du ikke er vant til å ha det gøy så lenge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz